Humlans sköna värld

Strax utanför Nyköping ligger Humlans Sköna Värld, ett Spa mitt i naturen och stillheten, en plats där friden finns och du kan njuta av att bli ompysslad. Vi ordnar med både vila inför bröllopet, bröllopspresenten eller möhippa/svensexan man minns. 

 

Adress: Harlund Humlan

Postnr: 611 95

Postort: Nyköping

Mobil: 0707 341 431

Kontakt: Lotta Lassbo

Hemsidawww.humlansskonavarld.se

EpostDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Humlans Bröllopsbubbel 

Ett 4-timmars specialkomponerat Spapaket för brudpar som inkluderar bubbelbad med härliga romantiska dofter, rosa bubbeldricka (alk.fri cider), varsin helkropps aromamassage med inpackning. Dessutom en kärleksmåltid med massor med gott tex sallad, frukt, ost och kex, dessert.

Bastu, vila och skön avslappning hängandes i Mayastolarna och tid till att bara vara tillsammans…

Ett alldeles utmärkt sätt att ge brudparet en härlig och lyxig stund eller varför inte ge Din blivande man eller fru en njutbar avkoppling tillsammans innan Ni väl har gått till prästen. Kom och pusta ut, stressa av och låt Era planeringstankar vila för några timmar.

Humlans Morgongåva

Den perfekta morgongåva till din blivande fru är att ta henne bort från alla bestyr och stress inför bröllopet, börja er dag med en skön avkopplande stund hos oss med ”Humlans Ljuva Morgongåva” inkluderar bubbelbad i romantiskt förföriska dofter, frukostbuffé, halvkroppsmassage och lite välbehövlig vila och uppladdning.